Osluškujući vas

naš proizvodni pogon smo opredijelili za proizvodnju kako folija za industriju i privredu, tako i folije i ambalaže za domaćinstvo.

Poduzeće FOLIPLAST d.o.o. osnovano je
2016. godine kao mali gospodarski subjekt. Osluškujući potrebe naših kupaca, naš proizvodni pogon smo opredijelili za proizvodnju kako folija za industriju i privredu, tako i folije i ambalaže za domaćinstvo.

Koristeći naše proizvodne pogone u mogućnosti smo i proizvoditi i ostale proizvode od polimernih materija u raznim dimenzijama i oblicima: crijevo, polucrijevo, list, vreća.

2016.

godina osnivanja

11

kategorija proizvoda

LDPE i HDPE

reciklaža materijala

24h

rok za dostavu

Želimo biti ekološki osviješteni

Odlučili smo započeti reciklažu polimernih materijala, točnije LDPE i HDPE materijala od kojih u daljnjem procesu proizvodnje dobivamo široki asortiman novih proizvoda.

1

Prikupljanje

sortiranje proizvoda za recikliranje

2

Pripremanje

čišćenje i ispiranje prikupljenih proizvoda

3

Prerađivanje

usitnjavanje proizvoda u komadiće

4

Transformiranje

starih u nove proizvode drugih kategorija

Kako bismo našu odluku proveli u djelo, pristupili smo nabavci strojeva i konstantnom ulaganju u nove tehnologije jer je to jedini
način da odgovorimo na zahtjeve tržišta.

Osluškujući potrebe naših kupaca, kako
na domaćem tako i na međunarodnom tržištu, nastojimo kontinuirano raditi na poboljšanju kvalitete naših proizvoda, vodeći računa
o zaštiti okoliša i zadovoljstvu naših
poslovnih partnera.

Predstavljamo

Katalog proizvoda

Program TO-GO

Pogledaj

Pored svih gore navedenih osobina, ponosimo se još dostavom robe koju možemo izvršiti u maksimalnom roku od 24h s vozilima iz našeg voznog parka ili pak brzom poštom da bih naši komitenti u što bržem vremenskom roku dobili tražene artikle.

Prateći poslovnu politiku naše firme trudimo se da nivo usluge bude jedan od osnovnih razloga zbog kojeg naši kupci biraju upravo nas.

Budite i Vi naš zadovoljan kupac!

Instagram

This error message is only visible to WordPress admins
Error: No users set.

Pratite nas na društvenim mrežama!